Bedrijfstrainingen

Het bedrijfsleven is tegenwoordig ook topsport. Er komt veel druk bij kijken, bijvoorbeeld bij high performance beroepen, en er worden te allen tijde prestaties verwacht, er moeten soms bijna onmogelijke deadlines worden gehaald. Het bedrijfsleven kan dan ook veel leren van topsporters. Deze atleten zijn immers gewend om zich te focussen op hun prestaties en daar zowel fysiek als mentaal mee om te gaan. Het voelen van druk kan namelijk verschillende kanten opgaan. Het kan voor de één een boost geven, maar voor de ander weer verlammend werken. Het is daarom voor u als bedrijf belangrijk om goed in beeld te hebben hoe uw medewerkers presteren onder deze druk en waar nodig bij te sturen. Via M-sports & performance kunt u bedrijfstrainingen volgen die worden verzorgd door een professionele gediplomeerde sportpsycholoog in Eindhoven, waarbij er wordt gefocust op het bieden van handvatten om in de toekomst makkelijker te kunnen presteren onder druk.

Werkwijze

Wanneer u een bedrijfstraining wilt volgen wordt er middels een kennismakingsgesprek gekeken naar de behoeftes die er zijn binnen uw organisatie. Belangrijk is om in kaart te brengen om welke werkzaamheden het precies gaat en wat de capaciteiten zijn van uw medewerkers. Er is namelijk heel veel winst te behalen door te kijken naar de samenstelling van de teams. Het is belangrijk dat uw team goed kan samenwerken en vertrouwen heeft in elkaar. Op die manier kan uw team veel effectiever en efficiënter met elkaar samenwerken. Daarbij wordt er ook gekeken naar welke factoren er meespelen binnen uw bedrijf als het gaat om groepsdynamiek en processen die gericht zijn op prestaties. Door middel van het uitvoeren van een uitgebreid onderzoek zal er een plan worden gemaakt om te komen tot de resultaten die u wenst en waarbij uw medewerkers handvatten mee krijgen om in de toekomst gemakkelijker te kunnen werken onder bepaalde druk. Op deze manier bent u weer verzekerd van een toekomst waarin uw medewerkers op een prettige manier kunnen werken zonder stress te ervaren van het moeten presteren op bepaalde momenten. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit, maar ook nog eens het werkgeluk.

Bedrijfstrainingen

Coaching

Als u interesse heeft in deze vorm van coaching dan kunt u vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden die er zijn te bespreken. Met ervaring in het begeleiden van sporters en personen met high performance beroepen bent u hier op het juiste adres. Samen bekijken we de mogelijkheden om via bedrijfstrainingen uw werknemers weer klaar te maken voor de toekomst.