High Performance

Er zijn veel verschillen beroepen waarbij een high performance moet worden geleverd. Hierbij kunt u denken aan beroepen waarbij veel druk staat op de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Het maken van een klein foutje kan op dat moment al grote gevolgen hebben. U kunt bij deze beroepen bijvoorbeeld denken aan artsen die gecompliceerde operaties moeten uitvoeren of een dj die voor volle zalen moet optreden. Het is dan ook niet altijd heel gemakkelijk om met deze druk om te gaan en de prestaties die daarbij geleverd moeten kunnen hieronder komen te lijden. Het houden van focus en het mentaal zo sterk zijn dat uw prestaties u nooit in de steek laten, is een zware opgave en daarom wordt dit ook een high performance genoemd. Wanneer u wenst om hierin gecoacht te worden kunt u terecht bij M-sports & performance. Wij zijn een organisatie die opereert als sportpsycholoog Eindhoven en bieden coachingstrajecten aan voor mensen met high performance beroepen, maar geven ook bedrijfstrainingen.

Werkwijze

Om tot een juiste coaching te komen is het belangrijk dat er na een kennismaking een uitgebreid onderzoek wordt gedaan waar u precies tegenaan loopt en wat de factoren precies zijn die meespelen bij uw klachten. Wanneer de uitslagen van het gedane onderzoek bekend zijn wordt er een concreet plan opgesteld om specifiek te gaan werken aan uw doelen. Wij gebruiken daarbij een aantal wetenschappelijk bewezen methodieken die er voor kunnen zorgen dat je weer controle krijgt op uw eigen gevoel, gedachten en gedrag. Dat is immers de basis waarop u uw beroep uitoefent en waarmee u grip heeft op uw handelen. Wij kijken gezamenlijk naar welke handvatten u nodig heeft om de werkzaamheden die u moet uitvoeren. Daardoor kunt u zich gaan focussen op die bepalende factoren waar u altijd invloed op kunt uitoefenen. Dit draagt bij aan het optimaliseren van uw mentale weerbaarheid en het kunnen presteren onder hoge druk.

High performance

Coaching

Als u geïnteresseerd bent in een coachingstraject die u kan helpen bij het optimaliseren van uw mentale weerbaarheid dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Er wordt dan een kennismakingsgesprek ingepland waarin er wordt gekeken wat de mogelijkheden. Er zijn verschillende mogelijkheden tot coaching waarin wordt gekeken en gewerkt aan uw mentale weerbaarheid door middel van verschillende technieken en waarbij de focus ligt op het beter presteren in de toekomst onder minder druk.